Vad du behöver veta om elmopeder och andra elfordon

Om du vill transportera dig på ett smidigt och miljövänligt sätt finns olika elfordon att välja mellan. Beroende på vilka preferenser du har finns större och mindre varianter att jämföra. Populärt i alla åldrar är elmoped. Den är förutom elsnål och miljövänlig också enkel att köra och parkera. Andra alternativ är promenadscooter och elmopedbil.

Hitta elfordon som passar dina behov

Promenadscooter är ett mindre och robust elfordon. Den klarar av olika sorters terräng med hjälp av fyra hjul och har ett smart batteri. Scootern är ständigt tillkopplad och fyller automatiskt på batterierna vid låg utomhustemperatur eller vid behov. Räkna med lastkapacitet för en väska, matkassar eller annat nödvändigt.

Elmopedbilen däremot motsvarar en mindre bil som är antingen en- eller tvåsitsig och du kan transportera dig med en hastighet på upp till 40 kilometer i timmen. Ladda elmoped, scooter och elmopedbil hemma med miljövänlig grön el under natten. Börja dagen med fulladdat elfordon och den underbara känslan av att vara en riktig miljöhjälte.

Batteriet på samtliga elfordon är av högsta kvalitet men behöver ibland service för att kunna hålla längre. Många gånger är det också smartare med regelbunden service för att slippa kostsamma reparationer. Om du vill investera i elfordon.